Beheer Stichtingen

Woningaanbod Stichtingen Groningen en Leeuwarden

Welkom op deze pagina, hier tonen wij ons nieuwe woningaanbod. Wij vragen u eerst de onderstaande informatie goed door te lezen. Het is belangrijk dat u alleen reageert als u echt interesse heeft in een woning.

Reageren op beschikbare woningen

  • Ons aanbod staat vermeld op deze pagina.
  • U kunt reageren op mailadres verhuur@pandgarant.nl
  • Voor elke woning heeft u een week de tijd om te reageren.
  • Na sluiting van de uiterste reactiedatum (een week) informeren wij u per e-mail of u in aanmerking komt voor de woning.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor het actueel houden van uw gegevens. Controleert u dus regelmatig uw e-mail en zorg ervoor dat uw e-mailadres actueel is.
  • Bent u een van de geschikte kandidaten voor de aangeboden woning dan vragen wij u een aantal documenten te mailen c.q. te overhandigen: een geldig legitimatiebewijs, recente inkomensverklaring van de belastingdienst van u en uw gezinsleden. Op basis van deze gegevens toetsen wij uw inkomen. Deze verklaring kunt u kosteloos opvragen bij de Belastingdienst via telefoonnummer (0800) 0543. Het duurt ongeveer 7 tot 10 werkdagen voordat u uw formulier binnen heeft. Verder vragen wij u om een recente inkomensspecificatie, bijvoorbeeld een loonstrookje.

Bezichtigen? Accepteren?

  • Als wij u een aanbod doen voor de woning, dan krijgt u de gelegenheid om de woning te bezichtigen. Indien u zonder kennisgeving niet bij de bezichtiging aanwezig bent, staat het ons vrij de woning aan iemand anders toe te wijzen.
  • Als u besluit de woning te accepteren, dan sluiten wij een huurovereenkomst.
  • Is de aangeboden woning toch niet helemaal wat u zoekt, dan wijzen wij de woning aan iemand anders toe.

 

Te Huur

Leeuwarden, Lekkumerstraat 16

Omschrijving
Karakteristieke kleine woning met 2 slaapkamers (15 en 7 m²) op de 1e verdieping. Woonkamer, keuken en badkamer op de begane grond.

Algemeen
Wijk Oldegalileen/Bloemenbuurt. Woningtype 55+ woning.

Huurprijs
Netto huurprijs: € 487,- per maand. Servicekosten: € 8,- per maand

Voorwaarden
Deze woning is beschikbaar voor éénpersoonshuishouden met een inkomen lager dan € 22.400 en twee- of meerpersoonshuishouden met een inkomen lager dan € 30.400. De huurperiode is minimaal 1 jaar.