Actueel aanbod

Op deze pagina vindt u het actuele aanbod van beschikbare woningen. U kunt reageren op woningen via het mailadres verhuur@pandgarant.nl.
De volledige regelgeving omtrent de verhuur vindt u door op onderstaande link te klikken:

 • Onze regels wat betreft reacties en bezichtigingen

  Reageren op beschikbare woningen
  - Ons aanbod staat vermeld op deze pagina.
  - U kunt reageren op mailadres verhuur@pandgarant.nl
  - Voor elke woning heeft u een week de tijd om te reageren.
  - Na sluiting van de uiterste reactiedatum (een week) informeren wij u per e-mail of u in aanmerking komt voor de woning.
  - U bent zelf verantwoordelijk voor het actueel houden van uw gegevens. Controleert u dus regelmatig uw e-mail en zorg ervoor dat uw e-mailadres actueel is.
  - Bent u een van de geschikte kandidaten voor de aangeboden woning dan vragen wij u een aantal documenten te mailen c.q. te overhandigen: een geldig legitimatiebewijs, recente inkomensverklaring van de belastingdienst van u en uw gezinsleden. Op basis van deze gegevens toetsen wij uw inkomen. Deze verklaring kunt u kosteloos opvragen bij de Belastingdienst via telefoonnummer (0800) 0543. Het duurt ongeveer 7 tot 10 werkdagen voordat u uw formulier binnen heeft. Verder vragen wij u om een recente inkomensspecificatie, bijvoorbeeld een loonstrookje.
  - De getoonde woningen zijn beschikbaar voor éénpersoonshuishoudens met een inkomen lager dan € 22.700 of twee- of meerpersoonshuishouden met een inkomen lager dan € 30.825.
  - De huurperiode is minimaal 1 jaar.
  - De servicekosten komen bovenop de weergegeven huurprijs.

  Bezichtigen? Accepteren?

  - Als wij u een aanbod doen voor de woning, dan krijgt u de gelegenheid om de woning te bezichtigen. Indien u zonder kennisgeving niet bij de bezichtiging aanwezig bent, staat het ons vrij de woning aan iemand anders toe te wijzen.
  - Als u besluit de woning te accepteren, dan sluiten wij een huurovereenkomst.
  - Is de aangeboden woning toch niet helemaal wat u zoekt, dan wijzen wij de woning aan iemand anders toe.

 

Beschikbare woningen

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar.