Actueel aanbod

Op deze pagina vindt u het actuele aanbod van beschikbare woningen. U kunt reageren op woningen via het mailadres verhuur@pandgarant.nl.
De volledige regelgeving omtrent de verhuur vindt u door op onderstaande link te klikken:

 • Onze regels wat betreft reacties en bezichtigingen

  Reageren op beschikbare woningen
  - Ons aanbod staat vermeld op deze pagina.
  - U kunt reageren op mailadres verhuur@pandgarant.nl
  - Voor elke woning heeft u een week de tijd om te reageren.
  - Na sluiting van de uiterste reactiedatum (een week) informeren wij u per e-mail of u in aanmerking komt voor de woning.
  - U bent zelf verantwoordelijk voor het actueel houden van uw gegevens. Controleert u dus regelmatig uw e-mail en zorg ervoor dat uw e-mailadres actueel is.
  - Bent u een van de geschikte kandidaten voor de aangeboden woning dan vragen wij u een aantal documenten te mailen c.q. te overhandigen: een geldig legitimatiebewijs, recente inkomensverklaring van de belastingdienst van u en uw gezinsleden. Op basis van deze gegevens toetsen wij uw inkomen. Deze verklaring kunt u kosteloos opvragen bij de Belastingdienst via telefoonnummer (0800) 0543. Het duurt ongeveer 7 tot 10 werkdagen voordat u uw formulier binnen heeft. Verder vragen wij u om een recente inkomensspecificatie, bijvoorbeeld een loonstrookje.

  Bezichtigen? Accepteren?

  - Als wij u een aanbod doen voor de woning, dan krijgt u de gelegenheid om de woning te bezichtigen. Indien u zonder kennisgeving niet bij de bezichtiging aanwezig bent, staat het ons vrij de woning aan iemand anders toe te wijzen.
  - Als u besluit de woning te accepteren, dan sluiten wij een huurovereenkomst.
  - Is de aangeboden woning toch niet helemaal wat u zoekt, dan wijzen wij de woning aan iemand anders toe.

 

Beschikbare woningen

Leeuwarden, Hoeksterplein 22

Omschrijving | Karakteristieke kleine woning met 2 slaapkamers (15 en 7 m²) op de 1e verdieping. Woonkamer, keuken en badkamer op de begane grond.

Algemeen | Wijk Oldegalileen/Bloemenbuurt. Woningtype 55+ woning.

Huurprijs | Netto huurprijs: € 465,- per maand. Servicekosten: € 8,- per maand (incl)

Voorwaarden | Deze woning is beschikbaar voor éénpersoonshuishouden met een inkomen lager dan € 22.400 en twee- of meerpersoonshuishouden met een inkomen lager dan € 30.400. De huurperiode is minimaal 1 jaar.

- - - - - - - - - -

Leeuwarden, Eigen Brood Bovenal 52 [verhuurd, niet meer beschikbaar]

Omschrijving | Karakteristieke kleine woning met voortuin. Op de begane grond hal, toilet, woonkamer en open keuken. Op de 1e verdieping 1 slaapkamer (10 m²) en badkamer. De woning wordt verwarmd middels CV-installatie.

Algemeen | Wijk Oldegalileen/Bloemenbuurt.

Huurprijs | Netto huurprijs: € 372,- per maand. Servicekosten €8,- per maand.

Voorwaarden | Deze woning is beschikbaar voor éénpersoonshuishoudens met een inkomen lager dan € 22.400 of twee- of meerpersoonshuishouden met een inkomen lager dan € 30.400. De huurperiode is minimaal 1 jaar.

- - - - - - - - - -

Leeuwarden, Lekkumerstraat 16 [verhuurd, niet meer beschikbaar]

Omschrijving | Karakteristieke kleine woning met 2 slaapkamers (15 en 7 m²) op de 1e verdieping. Woonkamer, keuken en badkamer op de begane grond.

Algemeen | Wijk Oldegalileen/Bloemenbuurt. Woningtype 55+ woning.

Huurprijs | Netto huurprijs: € 487,- per maand. Servicekosten: € 8,- per maand

Voorwaarden | Deze woning is beschikbaar voor éénpersoonshuishouden met een inkomen lager dan € 22.400 en twee- of meerpersoonshuishouden met een inkomen lager dan € 30.400. De huurperiode is minimaal 1 jaar.