Disclaimer

Informatie

De op deze website getoonde informatie wordt door PandGarant met zorg samengesteld, maar er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder bronvermelding (www.PandGarant.nl) of schriftelijke toestemming van PandGarant.

Aansprakelijkheid

PandGarant is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de website zouden voorkomen. PandGarant is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de PandGarant website zijn gelinkt.

Persoonsgegevens

PandGarant verzamelt geen persoonsgegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker PandGarant toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor statistische doeleinden. PandGarant verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

E-mail

Alle verstuurde e-mailberichten zijn uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als het bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden. PandGarant staat door de elektronische verzending van de berichten niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud, noch voor tijdige ontvangst daarvan.