Vacature: Technisch werkvoorbereider VvE-Beheer (32-40 uur per week)

PandGarant staat voor professioneel beheren van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Ben jij die enthousiaste nieuwe collega die het leuk vindt om technische zaken voor onze VvE’s te regelen?

Dan zijn we op zoek naar jou als technisch werkvoorbereider planmatig onderhoud 

PandGarant is een organisatie die in klantenteams werkt. Dit houdt in dat we geen managers hebben, maar collega’s die vanuit hun expertise zelf verantwoordelijk zijn voor klantvragen binnen het team. Jouw klantenteam bestaat verder uit collega’s met een technische, financiële of administratieve rol en wordt aangestuurd door een teamcoördinator die zelf meewerkt. 

Wat ga je doen? 
Als technisch werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van planmatig onderhoudswerkzaamheden die gepland staat op een meerjaren onderhoudsplan van een VvE. Je bent de schakel tussen de klant en de leveranciers. Jij bent de specialist op technisch gebied voor onze klanten. Samen met het klantenteam zorg je ervoor dat klanten binnen de portefeuille worden ontzorgd. Op jouw vakgebied weet je de klant alles te vertellen over de bouw- en installatiekundige zaken binnen een VvE. Je inspecteert jaarlijks de gebouwen, actualiseert de meerjarige onderhoudsprognoses en begeleidt de uitvoering van de projecten van het planmatig onderhoud. Zonodig licht je op de jaarlijkse vergaderingen het meerjaren onderhoudsplan toe. Je bent zowel werkzaam op kantoor als op locatie bij de klant. Tevens behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. Je werkgebied is voornamelijk in het gebied rond Groningen. 

Wat heb je al in huis? 
Het belangrijkste in jouw functie is dat je weet wat nodig is om het bezit van de VvE in een goede staat van onderhoud te houden en dat je dit goed kan vertalen naar de klant. In diverse vraagstukken omtrent je vakgebied kan je goed analyseren om tot de juiste oplossing te komen en weet je hierin de betrokkenen goed aan te sturen. De klant staat hierbij centraal, die moet ervaren dat het onderhoud aan de VvE bij jou in goede handen is.   

Wie ben jij? 
Je bent communicatief vaardig, denkt in oplossingen en hebt kennis van de materie rondom het VvE beheer of je bent in staat dit snel te leren. Bij voorJe vindt het leuk om op een professionele wijze je kennis te delen met klanten. Je wordt blij van klantencontacten en hebt de competentie om daarbij op de vraag van de klant te reageren. Je kunt duidelijk overbrengen wat je doet voor de klant maar durft ook nee te zeggen. Het is jouw kracht om in te schatten hoe je dit overbrengt waarbij je altijd een lange termijnrelatie met de klant voor ogen hebt. 

Verder over jou: 
-Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau. 
-Kennis en ervaring in gebouwenbeheer of bereid je hierin verder te ontwikkelen. 
-Je bent administratief en organisatorisch vaardig. 
-Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift.  
-Je vindt het fijn om samen met collega’s in een team te werken waar jullie allemaal hetzelfde doel nastreven. 
-Je hebt een flexibele instelling en vindt het geen probleem dat je werktijden ruimer zijn dan van 9u tot 17u. Vergaderingen worden regelmatig in de avonduren gehouden waarbij je de uren op een ander tijdstip weer kunt inzetten. 
-Je bent gewend met Office 365 te werken en met gespecialiseerde software voor klanten. (Voor het VvE-beheer werken we met Twinq) 
-Je wilt jezelf continu ontwikkelen en verbeteren. 

Wat biedt PandGarant?  
-Een marktconform salaris met groeiperspectief. 
-Werken bij een werkgever waar geen werkdag hetzelfde is. 
-Bijzonder leuke collega’s in een moderne werkomgeving. 
-Ruim opleidingsbudget voor jouw ontwikkeling. 
-Laptop en telefoon van de zaak. 

Deze vacature is gesloten.