VvE Kolenpark kiest voor PandGarant

Nieuw in beheer: VvE Kolenpark. Vier prachtige complexen in de wijk Europapark (Groningen), vlakbij het voetbalstadion van de FC. Wij zijn trots te melden dat het beheer uitgevoerd zal worden door PandGarant.

Verdeeld over vier gebouwen worden in Europapark liefst 139 appartementen en commerciële ruimten gerealiseerd. Hier komen ook nog circa honderd parkeerplaatsen bij.

Op dit deel van Europapark wordt ruimte voor wonen, werken, sport en ontspanning gecombineerd, zodat het een levendig en aantrekkelijk gebied wordt om te verblijven. PandGarant beheert ook de aangrenzende VvE, het kenmerkende oranje gebouw 'Hete Kolen'.

Betrokken partijen

De betrokken partijen zijn o.a. TEAM 4 (architect), Bouwgroep Dijkstra Draisma (bouw) en Vesteda (verhuur). Daarnaast is WarmteStad betrokken als (duurzame) energieleverancier: de appartementen krijgen verwarming en koeling via een bron voor warmte- en koudeopslag (WKO).

Dronevideo en afbeeldingen

Bouwgroep Dijkstra Draisma maakte een prachtige dronevideo van de VvE in aanbouw. Bekijk deze hier. Klik op onderstaande afbeeldingen om een beter beeld te krijgen van de VvE.