Het nieuwe VvE Portaal beschikbaar!

Vanaf 2 april zijn wij overgestapt naar het nieuwe VvE Portaal van Twinq!

U krijgt toegang tot de nieuwe omgeving die overzichtelijker is en het wordt makkelijker om documenten en informatie van en over uw VvE te bekijken. De belangrijkste wijziging is dat het VvE Portaal bereikbaar is voor iedere relatie van de VvE maar ook op ieder apparaat. Alle pagina’s zijn responsive, dat wil zeggen dat de pagina’s zich automatisch aanpassen aan de ruimte die het scherm biedt. Dus geschikt voor mobiele apparaten als een telefoon en een tablet.

Daarnaast is het meest in het oog springende vernieuwing het gebruik van widgets en favorieten op de Home pagina. Deze widgets tonen actuele informatie over de VvE. Zo wordt er bij notulen een overzicht van de meest recente notulen getoond. En op alle pagina’s in het VvE Portaal zit de optie om de betreffende pagina favoriet te maken.

In het algemeen kan gezegd worden dat het nieuwe VvE Portaal veel eenvoudiger en gebruikersvriendelijker is.

U kunt ook altijd eerst even een kijkje nemen op onze DEMO login.

Op het webportaal van de VvE hebben wij onder prikbordbericht een QuickStart Guide voor het nieuwe portaal gepubliceerd. Dit betreft een korte handleiding over de algemene functionaliteit van het VvE Portaal.