Samenwerking PandGarant en Defibrion

PandGarant en Defibrion bieden samen de oplossing voor VvE’s omtrent de zorg voor alle veiligheidsmiddelen met Deficare. Voor een vast bedrag per maand ontzorgen wij uw VvE compleet op het gebied van veiligheid.

Deficare zorgt voor een veilige omgeving. Dit doen we door een totaaloplossing te bieden op het gebied van veiligheidsmiddelen. We verzorgen niet alleen het materiaal maar ook installatie als dat nodig is, onderhoud en eventuele vervanging. Daarnaast scholen wij u en uw medebewoners in het gebruik van de veiligheidsmiddelen. Zo verzekeren wij dat de veiligheidsproducten altijd op de juiste plek aanwezig zijn, altijd werken en dat u weet hoe gehandeld moet worden tijdens een calamiteit.

Denk hierbij aan het leveren, installeren en onderhouden van een AED (Automatisch Externe Defibrillator), brandblussers, noodverlichting, evacuatiemiddelen of EHBO koffer.

Geïnteresseerd?

Wanneer u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met Defibrion. Zij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat voor uw VvE.

Contactgegevens:
Defibrion BV
Contactpersoon: Christopher Smit
Verlengde Bremenweg 12
9723 JV  Groningen

Telefoon: 050 311 60 85 of 06 576 047 49
Email: christopher@defibrion.nl of sales@defibrion.nl
Website: www.deficare.nl