Verhuizing PandGarant

PandGarant is verhuisd! We hebben dit nieuws al lang geleden bekendgemaakt, maar van 1-3 mei was het dan écht zover.

De vestiging in Groningen is verhuisd en dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van zowel Groningen als Heerenveen (zie hieronder).

Voor klanten zal er met de verhuizing in principe weinig veranderen. Wel kan het zo zijn dat we minder bereikbaar zijn gedurende de drie verhuisdagen. Ook de dagen hieropvolgend kan het zo zijn dat er minder bereikbaarheid is. Elke VvE is van de verhuizing op de hoogte gebracht via het webportaal. Er zal nog een bericht geplaatst worden met extra informatie.

Op 6 mei is PandGarant mogelijk minder goed bereikbaar. Storingen kunnen echter altijd gemeld worden. Mochten deze niet dringend zijn, dan adviseren we u de storing(en) te melden via het webportaal of via onderhoud@pandgarant.nl.

Heerenveen
Ook de vaste lijn van vestiging Heerenveen is weer bereikbaar. U kunt contact opnemen via de bekende telefoonnummers. 

Leveranciers
Voor leveranciers geldt eveneens dat we mogelijk minder goed te bereiken zijn. Sleutels kunnen het beste aan het begin van de week al opgehaald worden. Op donderdag of vrijdag worden deze verhuisd. Heb je op een van die dagen sleutels nodig? Bel dan eerst even, zodat duidelijk is of ze op het oude of op het nieuwe adres opgehaald kunnen worden.

Het nieuwe adres van PandGarant is Sylviuslaan 3, 9728 NS te Groningen.