Nieuwe kleurstelling VvE Koninginnelaan

Bij VvE Koninginnelaan en omstreken zijn recentelijk de deuren geschilderd en de tegels vervangen. De kleurstelling van het pand - en dus de look - is veranderd: het blauw is overgegaan naar groen.

Waar eerst de deuren altijd een azuurblauwe kleur hadden, is het nu tijd voor een groene look. Officieel gaat het om de kleuren flessengroen, chroomoxidegroen en bleekgroen. In samenwerking met de VvE heeft het bestuur deze kleuren uitgekozen en goed laten keuren door de Algemene Ledenvergadering.

De kleurwijziging is geïnitieerd door het bestuur. Met de nieuwe uitstraling sluit de VvE beter aan bij de omliggende panden, dit was de hoofdreden van de vernieuwde kleurstelling. De schilderwerkzaamheden zijn uitgevoerd door De Graaf BV. 

Het schilderwerk is zoveel mogelijk gecombineerd met overig groot onderhoud uit de buurt, om kosten te besparen. De deuren kregen een nieuwe tint, de tegels zijn vervangen door nieuwe, in een andere kleur. Daarnaast zijn kozijnen hersteld (waar nodig) en bijgekleurd in de oorspronkelijke wit/beige kleur. Op de foto's zijn de resultaten van het schilderwerk goed te zien.