Demo Twinq

PandGarant maakt gebruik van de software van Twinq. Middels de gratis Demo omgeving kunt u een blik werpen op deze software.

Dagelijks worden in Nederland meer dan 28.000 appartementengebouwen (950.000 appartementsrechten) beheerd met de software van Twinq. Deze software is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en ondersteunt alle processen van het VvE-beheer. Denk hierbij aan het opstellen van de begroting, het bewaken van de ledenbijdragen, de eigendomsoverdracht van een appartementsrecht, het samenstellen van een actuele presentielijst en het voeren van de administratie.

Log snel in via onderstaande rode knop en ervaar zelf hoe het systeem werkt!

Demo omgeving

Gebruikersnaam: PGGJanss16
Wachtwoord: PGDEMO

Het webportaal van de VvE heeft een algemeen gedeelte en een privégedeelte. Het algemene gedeelte geeft inzicht in diverse algemene onderwerpen, zoals onder andere:

  • de notulen en de besluiten van de vergaderingen
  • de actuele begroting, compleet met de maandelijkse eigen bijdrage

Onder het kopje "Mijn pagina" is er voor iedere eigenaar een privé-gedeelte op de website. Uw eigen persoonlijke webpagina. In dit gedeelte vindt u onder andere de gegevens over uw eigen appartement, het bijbehorend aantal stemmen, de breukdelen en de periodieke bijdrage aan de VvE.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op. We leggen u graag alles uit over ons systeem!