PandGarant Verzekeringen

In september 2015 heeft de Autoriteit Financiële Markten (AFM) vastgesteld dat het merendeel van de VvE beheerders zich gedragen als verzekeringsadviseurs zonder dat zij hiervoor de benodigde vergunningen hebben.

“Alles wat meer inhoudt dan het doorgeven van naam- en telefoon en of e-mail gegevens, valt onder bemiddeling”, stelt de AFM. Vanaf 24 december 2015 is het voor beheerders inmiddels verboden om te bemiddelen of te adviseren in verzekeringen zonder een vergunning van de AFM.

Wij willen onze dienstverlening en de werkzaamheden met betrekking tot verzekeringen voortzetten om er voor te zorgen dat uw appartementencomplex juist en voldoende verzekerd blijft tegen goede voorwaarden!

Als professioneel beheerder willen wij onze klanten een totaalpakket aan blijven bieden en daarom hebben wij de vergunning voor het adviseren en bemiddelen aangevraagd.

Begin dit jaar hebben wij daarom PandGarant Verzekeringen opgestart. Uit de enthousiaste reacties die wij van onze klanten hebben vernomen, is dit initiatief enorm goed ontvangen.

Trots kunnen wij u nu mededelen dat PandGarant Verzekeringen de vergunning heeft ontvangen! PandGarant is de 1e SKW gecertificeerde VvE beheerder in Noord Nederland die onafhankelijk mag adviseren en bemiddelen in verzekeringen, spaarrekeningen en betaalrekeningen. Daarmee behouden we onze onafhankelijke positie ten op zichtte van verzekeraars.

De AFM heeft ondertussen haar onderzoeken naar betrouwbaarheid en degelijkheid afgerond en de vergunning afgegeven. Deze vergunning staat geregistreerd bij de AFM onder nummer 12043906. Daarnaast is de klachtenregeling met het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Kifid ingeregeld.

Onze collega Frans van Loenen (tevens VvE beheerder) gaat deze werkzaamheden inhoudelijk in goede banen leiden als adviseur verzekeringen. Hij gaat onze klanten adviseren en vraagt indien nodig offertes op. Tevens onderhoudt hij de polis en bewaakt zaken als geldigheid van het taxatierapport en veranderingen binnen wettelijke kaders.

Frans van Loenen is te bereiken op 06 – 5584 1001 of per mail op F.van.Loenen@pandgarant.nl

Directeur PandGarant
Sake Tel