Sylviushuis officieel geopend

Op donderdag 31 oktober is het Sylviushuis officieel geopend. Honderden genodigden bekeken de kantoren van de in totaal vier bedrijven uit het pand, dat zich bevindt op het bedrijventerrein achter het Martiniziekenhuis.

Officiële opening

Op 31 oktober is het Sylviushuis officieel geopend. In totaal zitten er vier bedrijven in het pand, dat zich bevindt op het bedrijventerrein achter het Martiniziekenhuis. Onder het toeziend oog van alle werknemers van de vier bedrijven onthulden de directeuren de naam van het pand: Sylviushuis.

Samenwerking tussen verschillende ondernemingen

De vier bedrijven die zich verzameld hebben in het Sylviushuis zijn PandGarant, Firmo, MTN en De Goede Bestuursrecht. Onderling wordt er veel samengewerkt, onder andere tussen de accountants van MTN en de risicoadviseurs van Firmo.

Donatie voor Ronald McDonald Huis Groningen

Tijdens de opening zijn allerlei relaties van de bedrijven uitgenodigd. Hen werd gevraagd als geschenk een donatie te doen aan het Ronald McDonald Huis te Groningen. Het totale eindbedrag is nog niet bekend, maar zal zo spoedig mogelijk hier op de website genoemd worden.