Vacature: Technisch Beheerder

Technisch beheerder / Projectleider planmatig onderhoud (36-40 uur per week)

PandGarant staat voor het beste partnerschap in VvE-beheer. De afgelopen tijd zijn we gegroeid omdat steeds meer Verenigingen van Eigenaren dat waarderen.

Daarom zijn we op zoek naar jou als Technisch beheerder / Projectleider planmatig onderhoud.

Wat ga jij doen als onze nieuwe collega?
Als technisch beheerder verricht je diverse werkzaamheden met betrekking tot VvE-vastgoedportefeuilles. Jij bent de specialist op technisch gebied. Als technisch beheerder ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het technisch management en een belangrijke pijler van het beheerteam. Het doel is door inzicht en overzicht de VvE-complexen in stand te houden op het gewenste kwaliteitsniveau. Je onderhoudt contact met het VvE-bestuur, eigenaren en leveranciers en je werkt nauw samen met de rest van het beheerteam.

Je inspecteert jaarlijks de gebouwen, actualiseert de meerjarige onderhoudsprognoses op en begeleidt de uitvoering van de projecten van het planmatig onderhoud. Zo nodig licht je op de jaarlijkse vergaderingen de meerjarenonderhoudsprognose toe. Je bent zowel werkzaam op kantoor als op locatie bij de klant. Je werkgebied ligt in de provincie Groningen.

Wie ben jij?
Je bent communicatief vaardig, denkt in oplossingen en hebt kennis van de materie rondom het VvE beheer of je bent in staat dit snel te leren. Je vindt het leuk om op een professionele wijze je kennis te delen met klanten. Je wordt blij van klantencontacten en hebt de competentie om daarbij op de vraag van de klant te reageren. Je kunt duidelijk overbrengen wat je doet voor de klant maar durft ook nee te zeggen. Het is jouw kracht om in te schatten hoe je dit overbrengt, waarbij je altijd een lange termijnrelatie met de klant voor ogen hebt.

Wat heb je al in huis?
Het belangrijkste in deze functie is dat je weet wat nodig is om het bezit van de VvE in een goede staat van onderhoud te houden en dat je dit goed kan vertalen naar de klant. In diverse vraagstukken omtrent je vakgebied kan je goed analyseren om tot de juiste oplossing te komen en weet je hierin de betrokkenen goed aan te sturen. De klant staat hierbij centraal, die moet ervaren dat het onderhoud aan de VvE bij jou in goede handen is.

Dit is wat jij meebrengt:

 • Een HBO werk- en denkniveau.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en technische kennis.
 • De kwaliteit om zelfstandig te werken, maar ook de kunde om samen te werken met je team.
 • Een flexibele instelling, waarbij je het geen probleem vindt dat je werktijden ruimer zijn dan van 9u tot 17u. Vergaderingen worden regelmatig in de avonduren gehouden waarbij je de uren op een ander tijdstip weer kunt inzetten.
 • Kennis over Office 365 en over gespecialiseerde software voor klanten (voor het VvE-beheer werken we met Twinq)
 • De wens om jezelf continu te ontwikkelen en verbeteren.

Wat biedt PandGarant?

 • Een marktconform salaris.
 • Werken bij een werkgever waar geen werkdag hetzelfde is.
 • Bijzonder leuke collega’s in een moderne werkomgeving.
 • Ruim opleidingsbudget voor jouw ontwikkeling.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • PandGarant hanteert het hybride werken: je werkt dus zowel op kantoor als thuis.

Deze vacature is gesloten. Open sollicitaties kunnen opgestuurd worden naar naar mw. Bep Tel via b.tel@pandgarant.nl.