Alle voorjaarsvergaderingen afgelast

Alle ledenvergaderingen t/m 30 juni 2020 worden geannuleerd. Dit is een van de maatregelen die PandGarant neemt in strijd tegen het coronavirus. 

Gisteren en vandaag hebben alle bij PandGarant aangesloten VvE's de onderstaande informatie ontvangen:

Ledenvergaderingen t/m 30 juni

Alle ledenvergaderingen die t/m 30 juni gepland zijn, worden geannuleerd. Dit heeft in eerste instantie geen gevolgen voor de VvE; alle lopende zaken worden zoveel mogelijk opgepakt.

Samen met het bestuur zal uw VvE-beheerder kijken naar de mogelijkheid voor een nieuwe vergaderdatum.

PandGarant gaat door

Graag willen wij u in deze brief verzekeren dat PandGarant niet stil zit: los van de ledenvergaderingen lopen veel VvE-zaken gewoon door. Onze technisch beheerders blijven inspecties doen, dagelijks worden storingen uitgezet en opgepakt, de financiële administratie blijft op orde en ga zo maar door.

In verband met een kleinere bezetting op kantoor willen wij u dringend verzoeken eventuele storingen zoveel mogelijk te melden via het webportaal en alleen voor spoedmeldingen telefonisch contact met ons op te nemen.

Website

Vanaf nu zullen wij u via de website van PandGarant op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Zodra er een nieuwe ledenvergadering gepland is, zullen wij u hierover per mail of brief informeren.

Ten slotte

De VvE-besturen en -leden die wij tot nu toe gesproken hebben reageren erg begripvol. Voor iedereen is het duidelijk dat er sprake is van overmacht.

Graag willen wij benadrukken dat wij er alles aan doen om uw VvE goed te blijven beheren, met de kwaliteit die u van ons gewend bent.