Uitnodiging VvE Belang bijeenkomst

Op maandag 12 november 2018 vindt in MartiniPlaza het jaarlijkse beursevenement van VvE Belang plaats. Ook PandGarant zal aanwezig zijn. Er is zeer veel interesse voor het gratis evenement, wat ervoor gezorgd heeft dat de dag nu al volgeboekt is. Voor besturen blijft het echter mogelijk om langs te komen, zonder aanmelden. De bijeenkomst start om 9:30 uur en eindigt om 17:00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op VvE gebied?   

Bezoek PandGarant op deze informatiebijeenkomst en ontdek welke producten en diensten er zijn om het werk van VvE bestuurder en appartementseigenaar makkelijker te maken. Op onze stand wordt u bijgepraat over actuele ontwikkelingen die voor u en uw VvE van belang zijn. U krijgt informatie over zaken als onderhoud, beheer en verzekeringen.

Programma informatiebijeenkomst

Ook dit jaar is er door VvE Belang een aantrekkelijk programma voor u samengesteld. U hoort het laatste nieuws en wordt geïnformeerd over zaken waarmee u als VvE bestuurder te maken krijgt: onderhoud, Wet verbetering functioneren VvE’s, energiebesparing, schade, betalingsproblemen en duurzaamheid.  

Tijdens de gehele dag kunt u informatie inwinnen op de Informatiemarkt. Tevens zijn er twee congresmomenten, waarbij gekozen kan worden uit de volgende onderwerpen:

Congres 1
1. Rookgasafvoer renoveren? Of meteen aardgasloos? 
2. Duurzaamheid en preventie zorgen voor langer woongenot in uw gebouw! 
3. Juridisch alles geregeld; van AVG tot digitaal - en meer!

Congres 2
1. Energiebesparing in uw VvE; zo krijgt u de leden mee! 
2. De buren huren. Geen probleem! 
3. Zonnestroom voor uw VvE. Samen met de VvE Zonnecoach!

Klik hier voor het gehele programma.

Aanmelden?

VvE-bestuursleden kunnen, zonder aanmelden, langskomen. Voor overige geïnteresseerden geldt dat zij zich aan dienen te melden. Meer informatie is te vinden via de betreffende pagina van VvE Belang.

Foto: GIC