Vacature: Administratief medewerker Klantcontact (32-40 uur per week)

Deze vacature is gesloten. Een open sollicitatiebrief sturen kan altijd, kijk hiervoor bij Vacatures.

We zoeken een administratief medewerker Klantcontact (32-40 uur per week)!

PandGarant verzorgt het beheer van Verenigingen van Eigenaren in de drie noordelijke provincies. PandGarant is de afgelopen jaren hard gegroeid. Deze groei komt doordat steeds meer Verenigingen van Eigenaren het fijn vinden dat ze ontzorgd worden. Het dagelijks beheer voor deze verenigingen is onze expertise. Het beheerteam zet elke dag alles op alles om de klanten binnen de portefeuille zo goed mogelijk te bedienen.

Wat ga je doen? 

Binnen de afdeling Support (Klantcontact) ben jij de spin in het web voor onze klanten. Samen met je team zorg je ervoor dat onze klanten uit de Verenigingen van Eigenaren worden ontzorgd. Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van de eerste (telefonische) klantvragen, de storingsmeldingen en de administratieve verwerking daarvan.  

Hoe ga je dat doen?

Het belangrijkste in jouw functie is dat je samen met collega’s uit je team de vragen van klanten in behandeling neemt en beantwoordt. Klantvragen binnen het VvE beheer kunnen administratief, financieel of technisch van aard zijn. Je vraagt goed door om tot de juiste oplossing te komen en weet wanneer je collega’s hierin moet betrekken. De klant staat hierin centraal, die ervaart dat vragen en storingsmeldingen over de VvE bij jou in goede handen zijn.

Wie ben jij?

Je bent administratief en communicatief vaardig, denkt in oplossingen en je hebt bij voorkeur kennis en ervaring in gebouwenbeheer. Je vindt het leuk om dit op een professionele wijze te delen met je klanten. Je wordt blij van klantencontacten en hebt de competentie om daarbij op de persoonlijke behoefte en vraag van de klanten te kunnen reageren.

Verder over jou:

- Jij hebt een MBO opleiding met een administratieve en/of technisch richting of daarin een ruime werkervaringJe bent administratief en organisatorisch vaardig
- Jij bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en incidenteel Engels).
- Je vindt het fijn om samen met collega’s in een team te werken.Je bent gewend met Office 365 te werken en kennis van Twinq is een pre.
- Je wilt jezelf ontwikkelen en verbeteren.

Wat biedt PandGarant?

- Marktconform salaris.
- Werken bij een werkgever waar geen werkdag hetzelfde is.
- Een goede balans tussen kantoor en thuiswerken mogelijk.
- Bijzonder leuke collega’s in een moderne werkomgeving
- Laptop en telefoon van de zaak

Reageren?

Deze vacature is gesloten. Een open sollicitatiebrief sturen kan altijd, kijk hiervoor bij Vacatures.